In ontwikkeling

Regelmatig zijn wij bezig met verschillende projecten in de regio. U heeft de mogelijkheid om een woning te kopen binnen een project dat is ontworpen door een ontwikkelaar. Benieuwd naar de lopende projecten? Lees snel verder!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wonen in de natuur

Duurzame polderwoningen:

Stel je eens voor, je wordt wakker en hoort de wind en vogels die fluiten. Je kijkt uit het raam en ziet een polderlandschap met notenbomen en daarnaast een bos. Zoveel rust en ruimte, en dat zo dichtbij de randstad! Ook wonen wordt mogelijk bij Natuurgoed Ziedewij.

De komende twee jaar creëren we een natuur- en belevingsgebied. Deze plattegrond op de project website geeft een beeld hoe het natuurgoed er in 2022 uit komt te zien.

We zijn begonnen met het ontwerp van zes "duurzame woningen": zes polderwoningen. Deze woningen komen aan de rand van het natuurgoed Ziedewij verscholen achter de Noldijk. De polderwoningen worden thans nog verder ontwikkeld en hebben allen vrij uitzicht op de gemeenschappelijke bostuin. Daarnaast worden alle woningen nog voorzien van een dubbele garagebox en krijgt deze kleinschalige natuurwijk een hoofdingang welke is voorzien van een afsluitbare toegangspoort.

In het 1e kwartaal van 2021 start de verkoop en u kunt zich nu alvast inschrijven.

https://www.natuurgoedziedewij.nl/

 

Prijsindicatie vanaf € 900.000,- v.o.n.

 

 

 

Bovenaanzicht polderwoningen


 

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!