In ontwikkeling

Regelmatig zijn wij bezig met verschillende projecten in de regio. U heeft de mogelijkheid om een woning te kopen binnen een project dat is ontworpen door een ontwikkelaar. Benieuwd naar de lopende projecten? Lees snel verder!

Wonen in de natuur

Duurzame polderwoningen:

Stel je eens voor, je wordt wakker en hoort de wind en vogels die fluiten. Je kijkt uit het raam en ziet een polderlandschap met notenbomen en daarnaast een bos. Zoveel rust en ruimte, en dat zo dichtbij de randstad! Ook wonen wordt mogelijk bij Natuurgoed Ziedewij.

De komende twee jaar creëren we een natuur- en belevingsgebied. Deze plattegrond op de project website geeft een beeld hoe het natuurgoed er in 2022 uit komt te zien.

We zijn begonnen met het ontwerp van zes "duurzame woningen": zes polderwoningen. Deze woningen komen aan de rand van het natuurgoed Ziedewij verscholen achter de Noldijk. De polderwoningen worden thans nog verder ontwikkeld en hebben allen vrij uitzicht op de gemeenschappelijke bostuin. Daarnaast worden alle woningen nog voorzien van een dubbele garagebox en krijgt deze kleinschalige natuurwijk een hoofdingang welke is voorzien van een afsluitbare toegangspoort.

Prijsindicatie vanaf € 900.000,- v.o.n.

Bovenaanzicht polderwoningen

In het 1e kwartaal van 2021 start de verkoop en u kunt zich nu alvast inschrijven.

https://www.natuurgoedziedewij.nl/


Wonen in Hendrique

Midden in de populaire wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht wordt HENDRIQUE gerealiseerd. De vijftig gezinswoningen worden gekenmerkt door hun typerende jaren ’30 architectuur. De fraaie tuitgevels, Franse balkons, vensterluiken en erkers geven het project een rijke uitstraling. De weldoordachte indeling en de ruime tuin bieden veel wooncomfort voor het hele gezin. De woningen zijn onderverdeeld in rijwoningen, hoekwoningen, twee-kappers en vrijstaande woningen.

Mei 2021 start verkoop

De Volgerlanden is een nieuwbouwwijk aan de rand van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en aansluitend aan de gemeente Zwijndrecht. Door de directe aansluitingen op de A15 en A16 sta je binnen mum van tijd in steden zoals Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem en Breda. Ook met het openbaar vervoer is De Volgerlanden goed bereikbaar. De wijk heeft veel voorzieningen zoals diverse winkels, scholen en verenigingen. Kortom, een wijk waarin het hele gezin zich snel thuis voelt.

Dream · Create · Live

Creëer vanaf start verkoop, jouw droomhuis in de online woningconfigurator en breng samen met de stylisten je interieurstijl tot leven met het designpakket…. Zo wordt het een fijne plek om te leven!

Aanmelden

Wil je niets missen? Meld je dan aan via onderstaande link:
https://hendrique.nl/

Meer informatie? Bel naar 078-681 25 66 en vraag naar Oene Mulder of Els Suurbach


Het Oude Ambacht

Stenige smalle straatjes met namen van oude ambachten, diverse woningtypes en een dorpse omgeving: dat is hoe we Het Oude Ambacht het beste kunnen omschrijven. Dit charmante buurtje, gelegen in de De Straatjes in De Volgerlanden, staat garant voor knus en ontspannen wonen. Hier zijn auto’s te gast en voelen bewoners zich vanaf de eerste seconde thuis!

Volgerlanden-Oost is opgedeeld in een 4 verschillende ‘dorpjes’. De Laantjes, De Straatjes, De Hofjes en De Erfjes ontlenen hun karakter aan de straat of het gebied waar ze aan liggen. De Straatjes herken je aan de smalle straatjes en pleintjes met speelplekjes. Het Oude Ambacht is een fase in De Straatjes. Met eigentijdse details heeft de architect variatie aangebracht in de architectuur van de huizen in deze fase.

In Het Oude Ambacht vind je een breed scala aan woningen, waarbij eigentijdse gevelaanzichten en architectuur het straatbeeld vormen. Van rijwoningen tot 2 onder 1 kappers en vrijstaande huizen, in dit buurtje staat voor iedereen een woning die past. Staat jouw droomwoning in Het Oude Ambacht? Wij houden je de komende tijd op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Prijsindicatie:
Eengezinswoning type Scharensliep - v.a. € 395.000 v.o.n.
Hoekwoning type Scharensliep - v.a. € 420.000 v.o.n.
2 onder 1 kapwoning type Molenaar - v.a. € 579.000 v.o.n.
Vrijstaande woning type Koetsier - v.a. € 765.000 v.o.n.

Inschrijven al belangstellende? Klik op onderstaande link:
https://www.nieuwbouw-devolgerlanden.nl/het-oude-ambacht

Meer informatie? Bel naar 078-681 25 66 en vraag naar Oene Mulder of Remi Kruizinga!


 

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!