In ontwikkeling

Regelmatig zijn wij bezig met verschillende projecten in de regio. U heeft de mogelijkheid om een woning te kopen binnen een project dat is ontworpen door een ontwikkelaar. Benieuwd naar de lopende projecten? Lees snel verder!

Wonen in de natuur

Duurzame polderwoningen:

Stel je eens voor, je wordt wakker en hoort de wind en vogels die fluiten. Je kijkt uit het raam en ziet een polderlandschap met notenbomen en daarnaast een bos. Zoveel rust en ruimte, en dat zo dichtbij de randstad! Ook wonen wordt mogelijk bij Natuurgoed Ziedewij.

De komende twee jaar creëren we een natuur- en belevingsgebied. Deze plattegrond op de project website geeft een beeld hoe het natuurgoed er in 2022 uit komt te zien.

We zijn begonnen met het ontwerp van zes "duurzame woningen": zes polderwoningen. Deze woningen komen aan de rand van het natuurgoed Ziedewij verscholen achter de Noldijk. De polderwoningen worden thans nog verder ontwikkeld en hebben allen vrij uitzicht op de gemeenschappelijke bostuin. Daarnaast worden alle woningen nog voorzien van een dubbele garagebox en krijgt deze kleinschalige natuurwijk een hoofdingang welke is voorzien van een afsluitbare toegangspoort.

Prijsindicatie vanaf € 900.000,- v.o.n.

Bovenaanzicht polderwoningen

Wij hopen rond de zomer van 2021 te starten met de verkoop. U kunt zich nu alvast inschrijven via de onderstaande site.

https://www.natuurgoedziedewij.nl/


Het Oude Ambacht

Stenige smalle straatjes met namen van oude ambachten, diverse woningtypes en een dorpse omgeving: dat is hoe we Het Oude Ambacht het beste kunnen omschrijven. Dit charmante buurtje, gelegen in de De Straatjes in De Volgerlanden, staat garant voor knus en ontspannen wonen. Hier zijn auto’s te gast en voelen bewoners zich vanaf de eerste seconde thuis!

Volgerlanden-Oost is opgedeeld in een 4 verschillende ‘dorpjes’. De Laantjes, De Straatjes, De Hofjes en De Erfjes ontlenen hun karakter aan de straat of het gebied waar ze aan liggen. De Straatjes herken je aan de smalle straatjes en pleintjes met speelplekjes. Het Oude Ambacht is een fase in De Straatjes. Met eigentijdse details heeft de architect variatie aangebracht in de architectuur van de huizen in deze fase.

In Het Oude Ambacht vind je een breed scala aan woningen, waarbij eigentijdse gevelaanzichten en architectuur het straatbeeld vormen. Van rijwoningen tot 2 onder 1 kappers en vrijstaande huizen, in dit buurtje staat voor iedereen een woning die past. Staat jouw droomwoning in Het Oude Ambacht? Wij houden je de komende tijd op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Prijsindicatie:
Eengezinswoning type Scharensliep - v.a. € 384.000 v.o.n.
2 onder 1 kapwoning type Molenaar - v.a. € 592.000 v.o.n.
Vrijstaande woning type Koetsier - v.a. € 767.000 v.o.n.

START VERKOOP
Op 14-07-2021 om 15:00 uur start de verkoop van de woningen van Het Oude Ambacht fase 1.

Vanaf dat moment kan je alle verkoopstukken downloaden en je voorkeur(en) doorgeven! Bereid je nu alvast voor en lees alles over jouw favoriete woningen en het verkoopproces op onze site!

 

Inschrijven al belangstellende? Klik op onderstaande link:
https://www.nieuwbouw-devolgerlanden.nl/het-oude-ambacht

Vanaf heden zijn alle bouwnummers op de website zichtbaar van het project Het Oude Ambacht. Ook de definitieve prijzen en plattegronden zijn zichtbaar!

Klik op onderstaande link:

Meer informatie? Bel naar 078-681 25 66 en vraag naar Oene Mulder of Remi Kruizinga!


 

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!